среда, 3. фебруар 2010.

Srbija na nizbrdici. Važno da su oni na pravom putu

Na Nacionalnoj TV tzv. udarni dnevnik u udarnom terminu, ima udarnu vest, tzv. headline - jubilej jedne stranke. Jeste predsednikova, ima i članstvo, ali da li je taj jubilej od nacionalnog značaja?
U ovoj i ovakvoj Srbiji? Da li je to nacionalna ili stranačka televizija? Šta prosečnog Srbina briga što će se tamo neki zadrigli gospodari Srbije počastiti, proslaviti, slikati za novine? Zar je to vest? i to udarna, od čitavih 5 min, i to prvih pet minuta Nacionalnog TV dnevnika na Nacionalnoj televiziji?
Ali su u svojoj gluposti i bahatosti dali sebi autogol: prikazali su snimke od pre 15, 20 -tak god. i poređenje se samo nameće....Od ofucanih džempera, blentavo - alavih faca, došli su do Armani odela, jahti, i privilegija dostojnih Nerona. Ostvarili ljudi American dream, pa imaju rašta i slaviti! ;))
Čujem da traže da ih zabavlja vojni orkestar, a da ih čuvaju gardisti. Od koga? Tako poštenim i časnim ljudima, uzvišenim personama ne treba zaštita. A Bratija je baš takva. Bar se kunu da je tako, a ko sam ja da im ne verujem? ;)))

Нема коментара: